Welke acties zullen wij ondernemen?

Kanjer's Stelvio avontuur

De hoofdactie bestaat uit een fietstocht van Vorselaar naar Italië. Onze finish ligt op de top van de mythische Stelvio.

Aan die tocht wil ik graag sponsoring koppelen om Petit Cru financieel te ondersteunen.

Concreet: wij gaan wielershirts ontwerpen waarop de bedrijven die ons sponsoren hun plekje kunnen verdienen, sponsoren maar!

Wil jij onze weg naar deze tocht of de tocht zelf volgen? Hou zeker onze website, facebook en instagram in de gaten! 


Evenementen

Tevens gaan wij in aanloop naar de tocht nog tal van acties organiseren om financiële steun voor Petit Cru in te zamelen.

Denk daarbij aan een eetfestijn, een jeneverstand rond de kerstperiode, een wafelverkoop,… De mogelijkheden zijn talrijk.

Volg ons op onze website, facebook of instagram en blijf steeds op de hoogte.


Crowdfundingplatform

Uiteraard kan je ook een financiële bijdrage leveren via een crowdfundingplatform. Via onderstaande link kom je terecht op het crowdfundingplatform van de KU Leuven. Daarop kan je alle info terugvinden om een bedrag naar keuze te storten ten voordele van Petit Cru.

Voorwaarden particulieren:

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat vanaf een particuliere schenking van 40€, je recht hebt op een fiscaal attest. Dat attest geeft je dan weer recht op een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag.

Als je dus 100€ schenkt, krijg je via de belastingbrief 45€ van dat bedrag terug.

Voorwaarden ondernemers:

Als onderneming is het ook mogelijk om via deze weg een gift te doen, enkel de voorwaarden zijn anders. Je mag tot 5% van de totale fiscale winst schenken ofwel maximum 500 000 euro. Indien je aan de voorwaarden voldoet, krijg je een belastingvermindering van 45%. Wil je als onderneming anoniem bijdragen? Dan is dit de beste optie! Wens je graag publiciteit, sponsor dan zeker onze fietstocht!